REKORDNA CIJENA

Split: Njemački turist vodku-tonik platio 20 tisuća kuna!

Hvar, 280708.Boris Banovic poznatiji kao Fashion Guru u baru jednog Hvarskog hotela promovirao je svoj cocktail.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković / CROPIX

SPLIT - Da samo jedno piće može može stajati čak 20 tisuća kuna, uvjerio se 27 –godišnji Njemački turist Mihael Johanes kojeg je jedna votka-tonik popijena u splitskom noćnom klubu Enigna „La Mirage“, doslovno osiromašila.

Naime, naivni je turist prije tjedan dana zabavu potražio upravo na tom mjestu. Popio je piće i račun odlučio platiti karticom. Konobar mu je karticu, s koje je „ispeglao“ 10 tisuća kuna, vratio uz obrazloženje da nije u funkciji.

Gost mu je ponudio drugu karticu s koje je konobar još jednom skinuo isti iznos. Nakon par dana njemački turist otkriva neugodno iznenađenje - konobar ga je opelješio za 20 tisuća kuna! Njemac je cijeli slučaj prijavio policiji. Priznao je da je te noći bio malo pripit, ali tvrdi da je vrlo dobro znao, što naručuje i koliko je popio.

U istom klubu pred dva se mjeseca dogodio sličan slučaj. Britanac Isac R. svoju je naivnost platio 7990 kuna. No, prevaru je uočila tek njegova supruga, Sally R. kad se Isac vratio u Englesku. Ne dovodeći u pitanje suprugovu iskrenost, saznala je da je tom svotom, njihovom zajedničkom karticom platio – piće.

Dok je ukucavao PIN, jedna mu je djevojka odvlačila pažnju, pa nije niti pogledao koliki je iznos na ekranu.

Vlasnik kluba Dražen Ordulj, full–contact boksač nije nam se javljao na telefon. No, ne tako davno, komentirajući slučaj oštećenog Britanca kazao je kako se u erotskom klubu zabavlja u društvu djevojaka uz zajamčenu diskreciju, napominjući da zadovoljni gosti ponekad ostavljaju i više od 20 tisuća kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:17