BOŽIĆNA PORUKA

Stjepan Mesić: Ne birajte one koji vam daju obećanja, a ne mogu ih ispuniti

ZAGREB - Za samo četiri dana pruža vam se svima prilika da odlučite tko će u idućih pet godina biti na čelu Republike Hrvatske, rekao je u svojoj božićnoj poruci predsjednik Mesić.

- Nemojte propustiti tu priliku. Nemojte dozvoliti da vas obeshrabre kandidati za koje vidite da su slatki na riječima, a jasno vam je da iza tih riječi ništa ne stoji. Nemojte nasjesti onima koji obećavaju nešto, što sasvim sigurno neće moći ispuniti. Poklonite sami sebi, ali i našoj domovini, za Božić ispravnu odluku o tome tko će biti sljedeći hrvatski predsjednik - poručio je Mesić. Naglasio je da se građani opredijele za kandidata koji ih uspije uvjeriti da ima snage i odlučnosti provesti ono što je potrebno kako bi Hrvatsku izveo iz nezavidnog položaja.

- Opredijelite se za onoga tko vam govori istinu o tome kako je danas i koji će, na temelju svojega znanja i iskustva, biti u stanju voditi Hrvatsku na način da će kraj godine 2010. za mnoge od onih koji su danas na rubu očaja biti ispunjen nadom i vjerom u to da je najgore prošlo - istaknuo je predsjednik.

- Svima koji ga slave, koji će ga tek slaviti i onima koji ga samo obilježavaju - želim sretan Božić. I želim vam svako dobro u Novoj godini koja neće biti laka, ali koja bi mogla biti uvod u početak oporavka - čestitao je građanima Mesić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 08:40