PARANOIČNI IZNAJMLJIVAČ

'ŠTO TVOJ SIN IMA KOMUNICIRATI S MOJIM GOSTIMA, TO JE MOJ BIZNIS!' Totalni rat susjeda za turiste eskalirao tijekom šetnje preslatke male mace

 HANZA MEDIA

Zbog fizičke borbe za turiste, koja je kulminirala šamaranjem susjede, Zadranin V.B. proglašen je krivim na Prekršajnom sudu u Zadru za remećenje javnog reda i mira, te osuđen na novčanu kaznu od 1.147,50 kuna.

Sukob je izbio u Zadru 30. lipnja oko 19 sati kada je Zadranin postao uvjeren da mu susjeda s kojom dijeli zajedničku terasu pokraj stana koji iznajmljuje turistima, potajno odvlači goste. „Što tvoj sin ima komunicirati s mojim gostima, to je moj biznis!“, vikao je susjedi nakon čega je ženu najmanje dvaput ošamario kazavši joj: „Daješ usluge mojim gostima!“, piše Zadarski.hr.

Nakon intervencije policije napadnuta žena na sudu je posvjedočila kako sa Zadraninom ima zajedničku terasu pa ljude koji odsjednu kod njega znaju upućivati gdje i što vidjeti, te im pomognu na svaki način. Pojasnila je da je njezin sin komunikativan te da se sprijateljio s jednom obitelji, što je Zadraninu možda zasmetalo. Nakon što ga je inkriminiranog dana dok je šetala mačku napao, upitala je hoće li je udariti, a V.B. se zaletio prema njoj, dok joj je mačka iskočila iz ruku.

Kada ju je jednom snažno udario, stavila je ruku ispred sebe da se zaštiti, a u ruci je imala mali kajiš na kojem je držala mačku. Ispričala je kako je vikao da daje usluge njegovim gostima što je veoma ružno zvučalo. Tada je jedan mladić stao između njih i rekao mu: „Dosta više, gubi se, makni se!“ nakon čega je prestao s napadom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:19