PREVIRANJA U HDZ-u

'SVAKI ČLAN HDZ-a JE VAŽAN, STRANKA NIJE VLASNIŠTVO JEDNE OSOBE' Stieru nije najbolje 'sjeo' Plenkovićev obračun Mirom Kovačem

 
Miro Kovač, Andrej Plenković, Davor Ivo Stier
 CROPIX

Nakon što je Miro Kovač rekao da bi HDZ trebao raskinuti koaliciju s SDSS-om zbog izjava Milorada Pupovca, odgovorio mu je predsjednik Vlade Andrej Plenković rekavši da je njegov stav potpuno irelevantan za politiku HDZ-a i Vlade.

Za najavu Mire Kovača da će se kandidirati na mjesto predsjednika stranke rekao je kako mu je to izgledalo kao da je u intervjuu u povjerenju najavio svoju kandidaturu. Ocijenio je da Kovač na politiku stranke ima utjecaj kao jedan građanin Finske na politiku Finske.

Na pitanje hoće li ga Miro Kovač pobijediti na izborima za predsjednika stranke, kratko je odgovorio: „Ma, dajte!”

Na to je Plenkoviću putem Facebooka odgovorio Davor Ivo Stier, rekavši kako nema tog člana HDZ-a koji nije važan te da svi članovi imaju pravo odlučivati o budućnosti stranke.

'Svaki član HDZ je važan. Nema tog člana koji je irelevantan, a još manje saborski zastupnik i predsjednik Vanjskopolitičkog odbora. HDZ nije vlasništvo jedne osobe. Sve članice i članovi imaju pravo odlučiti o budućnosti HDZ-a', napisao je Stier na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:03