POMOĆ I PREKO FACEBOOKA

Svakim lajkom 1 kuna za akciju ‘Korak u život’

Dodijeljene su stipendije drugoj generaciji štićenika humanitarne akcije
Skoplje, 061110.Spektakularni koncert u prepunoj Areni odrzala je Severina. Publika je uzivala u njenoj ljepoti i pjesmama. Severinin gost na koncertu bio je Goran Bregovic. Seve i Goran razmenjivli su poljubce na sceni tokom koncerta. Na slici: Severina.Foto: Maja Zlatevska / CROPIX
 Maja Zlatevska / CROPIX

ZAGREB - Humanitarna akcija “Korak u život”, u kojoj je 28 mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi dobilo stipendije za studiranje, nastavlja se i na Facebooku.

Inicijativa Rotary kluba

Za svaki lajk Facebook grupe “Korak za život” donatorski pool humanitarne akcije donira jednu kunu.

Humanitarna akcija “Korak u život” počela je 2008. godine na inicijativu Rotary kluba Zagreb Kaptol, s ciljem stipendiranja visokog obrazovanja, i to tijekom svih godina redovnog studija, mladih ljudi koji izlaze iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji. Tijekom dvije godine održavanja akciju su novčanim sredstvima pomogle mnoge hrvatske tvrtke, ali i sami građani koji su prepoznali važnost tog projekta.

I poznati doniraju

Dosad je “Korak u život” osigurao 61 stipendiju. Svoje vrijeme i trud nesebično su donirala i mnoga poznata imena hrvatskoga sporta, glazbe i kulture poput Severina i Slavena Bilića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 16:55