STRADAO U NESREĆI

TALENTIRANI MLADI VRATAR PROBUDIO SE IZ KOME, MIČE RUKAMA Otac Karla Sokača za Jutarnji potvrdio lijepe vijesti iz bolnice

 
Karlo Sokač
 Krizevci.info, Prigorski.hr

Mladi vratar NK Radničkog iz Križevaca, Karlo Sokač, probudio se iz kome, miče rukama i svega je svjestan i sve razumije.

Sretnu nam je vijest javio Karlov otac, Davor Sokač, koji uz sinov krevet u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju bdije otkad je mladić u vrlo teškom stanju nakon prometne nesreće onamo dovezen na novogodišnje jutro.

Perspektivnom su vrataru, koji je prošao i Dinamovu omladinsku školu, u nesreći na Silvestrovo smrskana četiri kralješka i nekoliko je dana u induciranoj komi bio u kritičnom stanju.

Automobilom marke BMW bez vozačke je dozvole upravljao njegov prijatelj iz djetinjstva. Vozač i suvozač su u nesreći prošli neozlijeđeni dok je Karlo u stanju opasnom po život iz koprivničke bolnice premješten u Zagreb, gdje je na novogodišnje jutro prošao i prvu operaciju kralježnice.

Liječnici nisu željeli previše komentirati Karlovo stanje, tek su oprezno za Jutarnji list izrazili svoj "optimizam".

- Danas vidimo da su bili u pravu i ne mogu reći ništa, osim da sam presretan. Kad se Karlo probudio i kad sam vidio da je svega svjestan bio mi je to najsretniji trenutak u životu, Iako je bilo najvažnije da preživi, presretni smo micanjem ruku. Bio bi to za njega, sportaša, veliki udarac. Ma, najsretniji smo što je živ, a sad ćemo se posvetiti njegovom konačnom oporavku - sretan je otac Davor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:31