U borbi za kvalitetniji turistički kadar hotelijeri su ove sezone povećali uloge u lovu na buduće radnike.
Najviše se to odnosi na smještaj: veće i ozbiljnije hotelske kuće sve bolje razumiju potrebu da zaposlenicima osiguraju smještaj u vlastitim objekata, i to bez naknade, uz topli obrok i sadržaje koji će im omogućiti da se nakon napornog radnog dana malo i odmore.
Hotel u Zadvarju
Najdalje u tome, pisao je Jutarnji list, otišao je Jako Andabak, koji prvi gradi hotel za radnike, objekt s tri zvjezdice u kojem će sezonci, njih tristotinjak, bit smješteni u dvokrevetnim sobama s kupaonicom, a imat će i zajedničke prostorije za odmor.
“Osim u našem 1,6 milijuna eura vrijednom hotelu u Zadvarju, djelatnici na svim destinacijama imaju hranu i smještaj pa tako u vlasništvu imam...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....