TROSTRUKO UBOJSTVO

TROJICA UHIĆENIH PUŠTENA NA SLOBODU Odvjetnik Šerić po dolasku u Split progovorio o Filipovom zdravstvenom stanju, ali i o svom honoraru

 
 Ranko Suvar / CROPIX

SPLIT - Upravo sam stigao u Split i nakon što Vašim kolegama dam izjavu ispred suda vidjet ću se i sa Filipovim ocem i kolegicom koja ga zastupa po službenoj dužnosti - rekao nam je odvjetnik Branko Šerić koji je u utorak oko 14 sati stigao u Split nakon što ga je angažirala Facebook grupa "Pravda za Filipa" radi obrane 25-godišnjeg Filipa Zavadlava protiv kojeg je otvorena istraga zbog trostrukog ubojstva i dovođenja u opasnost više osoba.

- Nema govora o nikakvom iznošenju obrane, barem zasad jer ja još nemam novih informacija o zdravstvenom stanju mog branjenika. On je kao što je poznato u ponedjeljak navečer dovezen u Bolnicu za osobe lišene slobode u Svetošimunskoj - rekao nam je odvjetnik Šerić.

Na pitanje o Facebook grupi koja je bila ugašena, Šerić nam je potvrdio kako je to točno i kako zasad ne bi govorio o tome tko je "ugasio" prvu grupu, ali da on ima svoje pretpostavke o tome, ali da je u međuvrememu osnovana nova grupa koja ima više od 10 tisuća članova.

Šerić nam je potvrdio ono što je već izjavio kako u ovom slučaju honorar nije nešto o čemu sada treba razgovarati, već da prije svega treba prikupiti informacije bitne za obranu, a njih je kako nam je rekao, prikupio dosta, ali da još nije obavio uvid u spis i da, kad je riječ o punomoći za zastupanje, tu nema nikakvih problema i kako će se sve vrlo brzo riješiti.

Šerić nije želio komentirati napise o tome da je Filip Zavadlav bio žrtva zlostavljanja u obitelji, te kako će postaviti strategiju obrane nakon što obavi kompletan uvid u spis, razgovara sa odvjetnicom Ivankom Šamijom, koja je Filipu Zavadlavu postavljena po službenoj dužnosti, te ga očekuje još i razgovor sa Filipovim roditeljima.

Troje uhićenih nakon ubojstva pušteno na slobodu

Tri osobe privedene u subotu nakon pucnjave u Splitu puštene su na slobodu, doznaje Dnevnik Nove TV. Glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske potvrdila je da su te tri osobe dovedene u policiju, s njima su obavljeni razgovori te su jučer pušteni na slobodu. Dodala je da protiv njih nisu podnesene nikakve prijave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 05:28