POMOĆ TROKTERIMA

Tvrtka supruge ozlijeđenog policajca novčano će pomoći obitelji

 CROPIX

VARAŽDIN - Ivana Trokter, supruga policajca Kristijana (33), koji je u subotnjim neredima u Maksimiru izgubio oko, zaposlena je u pogonu njemačke tvrtke Boxmark Leather u Trnovcu Bartolovečkom i, prema riječima njezinog rođaka, ima plaću od oko 2500 kuna.

Boxmark Leather izuzetno je uspješna tvrtka koja se bavi proizvodnjom ekskluzivnog kožnog namještaja i proizvodi kožne presvlake interijera za elitne automobilske brandove (Bentley, Maybach, Bugatti, AMG, Porsche...) sjedala za vlakove, pilotske kabine u zrakoplovima, kao i interijere ekskluzivnih jahti.

Boxmark je među deset najvećih hrvatskih izvoznika. Upitali smo voditelja kadrovske službe Marijana Batinu priprema li se trvrtka iskazati solidarnost sa svojom zaposlenicom.

- Naravno, pomoći ćemo. Točan iznos još nije određen, ali bit će značajan. Mislim da i radničko vijeće prikuplja priloge zaposlenika i da će također donrati Trokterovima. Boxmark uvijek u ovakvim slučajevima pomaže svojim zaposlenicima, pa će i sada - obećao je Marijan Batina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2023 12:24