NIJE SE POJAVIO

Tvrtka u kojoj je radio napadač s Trga sv. Marka: ‘Trebao se jučer vratiti na gradilište...‘

Zaposlen je bio, rekli su nam u tvrtki, na poziciji pomoćnog radnika na gradilištu na otoku Krku

Jutros se trebao zajedno s ostalim radnicima vratiti na gradilište, ali nije se pojavio na okupljanju u firmi - doznali smo jučer u tvrtki Monter strojarske montaže dd u kojoj je napadač Danijel Bezuk radio od, kako su nam rekli, 2. rujna ove godine.

Zaposlen je bio, rekli su nam u tvrtki, na poziciji pomoćnog radnika na gradilištu na otoku Krku.

- Sa terena su se vratili u četvrtak, a jučer ujutro trebali su opet otići na gradilište, ali se dečko nije pojavio. Ne znamo je li se s nekim družio, ali bio je prilično novi zaposlenik, pa nam te stvari nisu poznate - rekli su nam u tvrtki Monter. Na internet stranicama tvrtke Monter vidljivo je da imaju na otoku Krku aktivan projekt "Magistralni Plinovod Zlobin-Omišalj DN800/100BAR", te da su radovi u tijeku.

S obzirom da je Bezuk tek 2. rujna počeo raditi pitali smo ih u Monteru je li mu uopće bila isplaćena ijedna plaća, no našoj sugovornici to nije bilo poznato, ali je kazala da se plaća u pravilu isplaćuje 9. u mjesecu, pa da pretpostavlja da mu je jedna plaća već bila isplaćena, i to upravo prošli tjedan, ali je dodala da je to tek njezina pretpostavka.

Uspjeli smo putem društvenih mreža stupiti u kontakt i s osobom za koju pretpostavljamo da je bila prijatelj od napadača, ali nije bio voljan za razgovor jer smatra da su "svi isti" i vladajući i novinari te da se "pravda sigurno neće čuti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:15