PODRŠKA

U ARENI BIO I DRŽAVNI VRH TE NIZ JAVNIH OSOBA Plenković nakon hrvatskog poraza: 'Došli smo tu puna srca, naši su igrali solidno, bili smo blizu...'

 
 CROPIX

Na rukometnom srazu Hrvatske i Francuske u sklopu Europskog prvenstva na tribinama zagrebačke Arene hrvatske reprezentativce bodrili su brojni navijači, a među njima i niz poznatih osoba, uključujući i državni vrh.

Zdušno su tako navijali i premijer Andrej Plenković, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović te mnogi ministri, uključujući Zdravka Marića, Marije Pejčinović Burić, Damira Krstičevića i drugih.

Premijer Plenković je nakon utakmice, u kojoj je Hrvatska poražena te je tako ostala bez polufinala, ustvrdio kako su igrači dali sve od sebe, no da je Francuska pobijedila jer je lakše postizala pogotke.

- Svi smo došli tu puna srca sa željom da bodrimo naše igrače. Mislim da smo igrali solidno, borili se. Međutim, večeras je Francuska lakše postizala golove, a onda je bilo teško pobijediti. Bili smo blizu, ali kad se 'lomila' utakmica francuski golmani su obranili nekoliko šutova. Nisam baš oduševljen našom igrom bez golmana, pogotovo kada primite četiri-pet golova onda je to dosta teško nadoknaditi. Naravno, čestitke ekipi, borili su se, atmosfera je bila super... To je sport, rekao je Plenković koji se osvrnuo i na čitavo EP kojemu je Hrvatska domaćin:

- Svaka čast igračima i treneru, pružili su nam divnih 10-15 dana u Hrvatskoj uz rukomet.

U fotogaleriji pogledajte tko je sve od političara i poznatih javnih osoba bio na tribinama:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 17:59