OBJAVE LOKALNIH STOŽERA

U CIJELOJ HRVATSKOJ POTVRĐEN TEK JEDAN SLUČAJ KORONAVIRUSA Zagrebačka županija jedina prijavila novooboljelu osobu

Klinika za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević
 AFP

U posljednja 24 sata u Zagrebačkoj županiji potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, izvijestili su u nedjelju iz županije.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do nedjelje, 24. svibnja do 11 sati evidentirano je 130 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom.

U odnosu na podatke od jučer, radi se o jednoj osobi više kojoj potvrđen Covid-19, ali je i jedna osoba više izliječena. Do sada je ukupno izliječena 121 osoba, a četiri su umrle.

Ličko-senjska županija i dalje je korona-free zona, 36. dan zaredom nema novooboljelih osoba. Tijekom posljednja 24 sata u KBC-u Osijek testiran je 91 uzorak, a u Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije 68. Svih 159 testiranih osoba imali su negativan nalaz na koronavirus. Od ukupno 127 obrađenih testova na području Splitsko-dalmatinske županije danas također nema novooboljelih osoba.

Novih slučajeva nije bilo niti u Istarskoj, Virovitičko-podravskoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Vukovarsko-srijemskoj, Krapinsko-zagorskoj, Kakrlovačkoj, Požeško-slavonskoj, Zadarskoj, Šibensko-kninskoj, Osječko-baranjskoj, Primorsko-goranskoj, Međimurskoj, Varaždinskoj, Brodsko-posavskoj, Dubrovačko-neretvanskoj, SIsačko-moslavačkoj i Koprivničko-križevačkoj županiji te Gradu Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:15