TOUR OF CROATIA

U subotu od 22 sata zabranjen promet užim centrom Zagreba, posebna regulacija i u nedjelju

 Vlado Kos / Cropix

Zbog održavanja posljednje etape biciklističke utrke Tour of Croatia veliki dio grada u nedjelju će biti pod prometnom blokadom. U metropoli građani bicikliste mogu očekivati između 15.30 i 16 sati.

Cilj je na Trgu svetog Marka pa će u nedjelju od 14 do 17 sati za sav promet biti zatvoreni: sjeverni kolnik Slavonske avenije od Ivanje Reke do Ulice Hrvatske bratske zajednice, dio Vukovarske do Miramarske, Mihanovićeva, Gundulićeva, Ilica Mesnička, Trg svetog Marka, Opatička, Jurjevska, Mlinarska, Medvedgradska, Tkalčićeva, Kaptol, Europski trg, Vlaška, Palmotićeva i Hebrangova. Od danas u 22 do sutra u 17 sati bit će zabranjeno parkiranje i u Gundulićevoj od Mihanovićeve do Hebrangove, od Mesničke do Trga svetog Marka te u Tkalčićevoj od Centra Kaptol do Mikleušićeve.

Taksi stajališta u Mesničkoj te Vlaškoj ukidaju se u nedjelju od 13 do 17, a tramvaji taj dan neće prometovati preko Trga od 14 do 17 sati.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:35