ČEKA GA OPERACIJA

U ZAGREBU PREMLAĆEN NAVIJAČ HAJDUKA KOJI JE U SVOM DUĆANU SPUSTIO CIJENU JAJA DOK SU BIJELI VODILI NA TABLICI: Napadnut dok je mijenjao gumu na autu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 31.10.2019. u 14:22

Facebook

Nikša Vrca

 

U Zagrebu su sinoć napadnuti navijači Hajduka, a teško je ozlijeđen nekadašnji pripadnik Četvrte brigade Nikša Vrca, koji se još uvijek nalazi u bolnici, te ga čeka operacija noge. Vlasnik trgovačkog obrta na Sućidru je, inače, u centar pažnje dospio nakon što je nedavno u svom dućanu stavio jaja na akciju dok Hajduk bude prvi na ljestvici HNL-a, piše Dalmatinski portal.

Ovo za njega nije bilo nimalo ugodno iskustvo, novinari tog portala uspjeli su ga dobiti u bolnici, evo što im je ispričao...

On i njegovo društvo su nakon dvoboja s Goricom večerali u Zagrebu, a kada su htjeli ući u automobil i krenuti za Split, vidjeli su da im je guma probušena, isparana nožem. U pomoć im je priskočio i jedan Zagrepčanin, da bi u jednom trenutku dotrčala grupa od petnaestak BBB-a i krenula ih tući. Bili su maskirani i naoružani palicama. Vrca je u tom trenutku klečao jer je mijenjao gumu i najteže je prošao, dok su ostala dvojica Splićana prošli bez težih ozljeda. Udaren je i Zagrepčanin koji im je pomogao mijenjati gumu.

Napad zapravo nema nikakve veze s utakmicom u Gorici. Vrca i društvo nisu ni bili na tribini gdje je Torcida, a napad se dogodio u Zagrebu, puno vremena nakon utakmice.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo