Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK) u petak je poručio da su svjesni ugroze od koronavirusa pa se stoga u ugostiteljskim objektima strogo poštuju sve epidemiološke mjere, no daljnje ograničavanje radnog vremena dodatno im ugrožava poslovanje.
Iz Ceha HOK-a tako su reagirali na nove mjere o dodatnom ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata do 22 sata (s dosadašnjih 24 sata) te zabrane rada u pojedinim objektima i županijama.
"Hrvatski ugostitelji u potpunosti su prilagodili poslovanje uvjetima pandemije, poštujući mjere fizičkog distanciranja ljudi i visoku razinu higijene. Napravili su sve da zaštite svoje goste i zaposlenike i stvorili prostore s kontroliranim uvjetima. Bilo kakvim daljnjim ograničavanjem rada ili, pak, zatvaranj...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....