BEZ ISPRIČNICA

Umjesto u školi bili s Primorcem

Ne znam kako će se opravdati ti izostanci, ali se nadam da će se to riješiti, rekao je Primorac
Zagreb, 091109.Hotel Westin.Dragan Primorac, kandidat za Predsjednika, objavio je u hotelu Westin svoju kandidaturu za Predsjednika RH.Na slici: Dragan Primorac docekan je spalirom plakata i zastava.Foto: Davor Pongracic / CROPIX
 Davor Pongračić / CROPIX

ZAGREB - Sretan sam što su djeca došla na predstavljanje moje kampanje - rekao nam je Dragan Primorac, kojem su srednjoškolci iz Splita, neki od njih i maloljetni, bili na predstavljanju kampanje pa sada moraju opravdati svoj izostanak s nastave.

- Roditelji su odgovorni za svoju djecu - rekao je Primorac. - Ne znam kako će ti izostanci biti opravdani, ali se nadam da će se to riješiti - dodao je.

- Djeca ne trebaju biti ukras na stranačkim skupovima niti na izbornim plakatima, ne smije ih se iskorištavati - stav je Mile Jelavić, pravobraniteljice za djecu koja se priopćenjem obratila medijima. Ivan Ruščić, predsjednik Europskog parlamenta mladih Splita, kaže da svi maloljetni “imaju odobrenje roditelja”.

- Mi ćemo poslati ispričnice školama - rekao je Ivan Ruščić. Neslužbeno smo doznali da su bivši suradnici Primorca u Ministarstvu obrazovanja bili zgroženi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 02:16