UGOSTITELJI U ŠOKU

‘Upravo smo doznali što Stožer planira... Ovo predstavlja konačan pad našeg sektora‘

Prema nacrtu dokumenta koji ugostitelji spominju, kafići bi ostali zatvoreni još mjesecima...
Kafić/Ilustracija
 Boris Kovacev/Cropix
Prema nacrtu dokumenta koji ugostitelji spominju, kafići bi ostali zatvoreni još mjesecima...

Iz Nacionalne udruge ugostitelja u srijedu poslijepodne, nedugo nakon što je objavljeno da je promijenjeno vodstvo te organizacije, tj. da su dosadašnji čelnici Marin Medak i Vedran Jakominić prešli u Nadzorni odbor, a da nova predsjednica postaje Jelena Tabak, izdali su priopćenje u kojemu tvrde da su procurili prvi obrisi radnog dokumenta koji sadrži načelni prijedlog dinamike otvaranja u okviru sektora ugostiteljstva i turizma.

- Iz izvora bliskog Stožeru tvrde da su prvi na redu za otvaranje oni za koje smatraju da su se najbolje nosili sa cjelokupnom situacijom, aludirajući na hotele. Otvaranje restorana se planira za početak ožujka, a tek nekoliko tjedana kasnije nakon toga bi se otvorili caffe barovi sa mogućnošću posluživanja isključivo na terasama ugostiteljskih objekata...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. prosinac 2025 05:56