NESVAKIDAŠNJA NESREĆA

Vatrogasci jurili na intervenciju pa upali u ogromnu septičku jamu

Zadar, 020910.U 15.05 sati zupanijski Vatrogasno-operativni centar zaprimio je dojavu o pozaru u Sabunikama.Na teren su upuceni pripadnici DVD-a Privlaka, koji su vatrogasnim vozilom upali u jamu. Vlasnik zemljista iskopao je jamu, a poslije ju je "zakamuflirao" mrezom na koju je nasuo zemlju.Tri pripadnika DVD-a Privlaka lakse su ozlijedjena i kolima hitne pomoci prevezena u OB Zadar. Na slici: izvlacenje vatrogasnog vozila.Foto: Andrija Lucic / CROPIX
 Andrija Lucic / CROPIX

Troje vatrogasaca DVD-a Privlaka koji su vatrogasnim vozilom upali u tri metra duboku u jamu jureći na intervenciju u Sabunike gdje je oko 15 sati izbio požar, hospitalizirani su na kirurgiji zadarske Opće bolnice.

Tamo su prevezeni kolima hitne pomoći, a prema prvim informacijama, u nesreći su lakše ozlijeđeni. Do pada vatrogasaca u jamu je navodno došlo jer je vlasnik zemljišta kojim su prolazili, htijući iskopati crnu jamu ili gusternu što mu je inspekcija zabranila, rupu kasnije sakrio pokrivši je željeznom mrežom i daskama, te na koncu zemljom. B.S.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 16:43