KARIZMATIK ANGAŽIRAO I ODVJETNIKA

Velečasni Zlatko Sudac: Trovali su me deset godina

Dubrovnik, 040509.Velecasni Zlatko Sudac je u Mandaljeni i Dubrovniku u susretima i molitvama s vjernicima boravio u petak, subotu i nedjelju, od 1. do 3. svibnja.Danas u jutro, prije odlaska iz Dubrovnika, s organizatorima gostovanja u Dubrovniku je na groblju Boninovo polozio vijenac i pomolio se kod sredisnjeg kriza na groblju branitelja, a popricao je i s roditeljima palih branitelja koji su se zatekli na groblju i blagoslovio ih.Foto: Zeljko Tutnjevic / CROPIX
 Željko Tutnjević / CROPIX

ZAGREB - U razgovoru za Večernji list velečasni Zlatko Sudac rekao je kako su ga trovali deset godina. Tvrdi kako su rezultati iz europskih centara nepobitno potvrdili da je "u razdoblju od jednog desetljeća bio po život i zdravlje ozbiljno izlagan i ugrožavan".

Dodao je da je zbog toga angažirao i odvjetnika Bosiljka Mišetića.

- Dosad sam kod zlih jezika bio u svim mogućim i nemogućim varijantama, ali u masonima još ne. Ne krijem svoje čuđenje. I zaista - ma di ćete mene u masone! - odgovorio je na pitanje kako se među biskupima proširila priča da ga financiraju masoni.

Sudac tvrdi da nikada nije dobio zabranu rada. - Nikakav službeni dokument nisam dobio niti mi je usmeno rečeno da bi moj rad ili duhovni programi koje vodim u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu bili zabranjeni - rekao je Sudac za Večernji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:08