MOTIVACIJA ZA IZBORE

VELIKO OKUPLJANJE HDZ-a GRADA ZAGREBA Ministar Grlić Radman napričao što je sve radio, Brkić mu je diskretno 'spustio': 'Držat ću se zadane teme'

 
 Jutarnji list

Andrija Mikulić održao je uvodni govor. Sastanku nazoče i zamjenik šefa HDZ-a Milijan Brkić, ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, Željko Reiner, Ivan Čelić, Miro Kovač, Domagoj Ivan Milošević...

Nakon Mikulića, poduži govor na skupu održao je ministar Grlić Radman, no on, pričaju HDZ-ovci, nije baš spominjao kampanju, nego je više bio fokusiran na svoju biografiju i priču što je sve radio. A njegovo izlaganje potom je na svoj način prokomentirao Milijan Brkić.

- Nemam tako osebujan životopis kao ministar Grlić Radman, pa neću dugo pričati, držat ću se zadane teme i kampanje – navodno mu je ironično dometnuo Brkić koji je na sastanku, doznajemo, HDZ-ovcima poručio da imaju pravo na drugačije mišljenje, pa i biti nezadovoljni, ali da sada svi to trebaju zaboraviti, biti jedinstveni, te probuditi emociju koju su izgubili, da bi Grabar Kitarović pobijedila na izborima.

Zagreb, 051119. 
Mjesni odbor Pescenica.
Radni sastanak voditelja izbornog stozera Kolinde Grabar Kitarovic  sa HDZ-om Grada Zagreba.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

Sudionici sastanka pričaju kako je Brkić kazao da svi imaju pravo na osobne ambicije, ali da ih sada moraju staviti u drugi plan, a pogotovo aktivnosti koje neki poduzimaju. Navodno je kazao da je i sam bio nezadovoljan nekim odlukama, ali da sada treba pokazati zajedništvo i ozbiljnost, te da će dati sve od sebe da Grabar Kitarović uspije.

Motivacijske govore osim Brkića, održali su i šef zagrebačkog HDZ-a i Stožera za Zagreb Andrija Mikulić, te predsjednik glavnog Izbornog stožera Ivan Anušić. Anušić je na sastanku, doznajemo, kazao da se nikoga ne smije podcijeniti, te da se ništa ne smije prepustiti slučaju. Pri tome je podsjetio na europske izbore kazavši da su ti rezultati bili fijasko, te da su oživili SDP i vratili ga u igru.

Zagreb, 051119. 
Mjesni odbor Pescenica.
Radni sastanak voditelja izbornog stozera Kolinde Grabar Kitarovic  sa HDZ-om Grada Zagreba.
Na fotografiji: Milijan Brkic, potpredsjednik sabora
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

- To se sada ne smije dogoditi – poručio je Anušić HDZ-ovcima, dodavši kako im je Zagreb jako važan.

____________________________________

Ivan Anušić, voditelj Izbornog stožera Kolinde Grabar Kitarović danas bi trebao održati radni sastanak s HDZ-om Grada Zagreba u sklopu pripremnih aktivnosti povodom predsjedničkih izbora.

Jutarnji list

Predviđeno je da se sastanak održi u 19 sati u prostorijama Mjesnog odbora Peščenica, a očekuje se da će na sastanku biti oko 250 članova, uključujući i sve predsjednike temeljnih i područnih organizacija.

Poziv HDZ-ovcima za sastanak uputio je šef zagrebačkog HDZ-a i voditelj Stožera za grad Zagreb Andrija Mikulić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:06