ULIČNA OPERACIJA

VIDEO Akcija ispred sjedišta HDZ-a: Zagrebački vozači se odazvali pozivu 'Potrubi za pad HDZ-a'

Dežurni provokatori HDZ-a okupili su se pred središnjicom HDZ-a

ZAGREB - 'Potrubi za pad HDZ-a' poziva transparent jutros razvučen pred središnjicom HDZ-a na Trgu žrtava fašizma, kojem su se građani, očito nezadovoljni strankom na vlasti, oduševljeno i spremno odazvali.

Kako se vidi na video snimci portala Net.hr , od ranog jutra središte grada zaglušeno je glasnim i čestim zvucima automobilske trube koju su zagrebački vozači spremno stiskali kao odgovor na poziv što su ga postavili Dežurni provokatori HDZ-a.

Oko 15 aktivista razvuklo je dva transparenta na Zvonimirovoj ulici i nasuprot središnjice HDZ-a na Trgu žrtava fašizma. Nakon samo 20 minuta mirnog prosvijeda, aktivisti su pokupili transparente.

Čuvalo ih je pet policajaca, koji su čak i legitimirali jednu novinarku koja prati događaje na terenu, no konkretan razlog za to nisu rekli, piše Net.hr.

Aktivisti su također i jučer bili ispred sjedišta HDZ-a, gjde su podigli transparente s porukom "Dušmani lopovski, poharana Hrvatska vam želi sretan put" te "Karamarko – ministar zbrinjavanja podobnih a ne stručnih".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:00