U IŠČEKIVANJU HLADNE NOĆI

VIDEO: BRAČANE JE POPODNE ŠOKIRAO POGLED KROZ PROZOR Pogledajte neuobičajene prizore, sve je to rezultat jake bure

 
 Slobodna Dalmacija youtube screenshot

Bračani su, čini se, uspjeli u onome s čim su tijekom popodneva problema imali stanovnici Makarske rivijere. I jedne i druge šokirao je pogled kroz prozor, samo su ovi potonji ipak imali malo više uspjeha u tome da "čudo" uhvate svojim kamerama, piše Slobodna Dalmacija.

Pa smo dobili nekoliko snimki oduševljenih Bračana koje je u popodnevnim satima, par dana prije Nove godine, dočekao - snijeg. Pravi pravcati, pahulje su zabijelile nebo iznad ovog dalmatinskog otoka.

Nosi ga bura, koju na vremenskoj prognozi predviđaju i tijekom večeri i jutra, a opisuju ju kao "orkansku", no uz snijeg na Braču, čini nam se, puše "samo" ona jaka. Dovoljno da pahulje raznosi na sve strane, a i pojača dojam hladnoće, koja nije zanemariva. Temperature će se spuštati do nule, a zabijelila se već i Zagora, kao i obronci Biokova, piše Slobodna Dalmacija.

Iako se na Braču, kako su nam potvrdili čitatelji, snijeg ipak ne zadržava na tlu, očekuje i njegove stanovnike, kao i ostale Dalmatince vrlo hladna noć. Prava prosinačka, par dana pred prijelaz u novu godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:21