SNIMKA O KOJOJ SVI PRIČAJU

VIDEO: 'EVO GAAAA! TKO GA JE NAŠAO? MA DAAAJTE!' Bandiću kriomice dali novčić za sreću, a on se slavodobitno pohvalio da ga je pronašao u pogači

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.01.2019. u 16:04

Twitter

 

U Sheratonu je u nedjelju povodom pravoslavnog Božića održan tradicionalni prijem u organizaciji Srpskog narodnog vijeća (SNV).

Svečanosti je prisustvovao dobar dio državnog vrha, predvođen premijerom Andrejom Plenkovićem, a među brojnim uzvanicima našao se i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Tijekom svečanosti izveden je i obred lomljenja kruha. U tom je posebno spravljenoj pogači sakriven novčić, tzv. 'česnica', koji onome tko ga nađe donosi sreću i blagostanje cijele godine.

Međutim, u ovoj je prigodi obred ponešto izmijenjen. Kako se vidi na snimci koja je objavljena na društvenim mrežama,novčić je našao pravoslavni svećenik koji ga je krišom dao predsjedniku SNV-a Miloradu Popovcu koji ga je, opet tako 'tajno', predao Milanu Bandiću.

Bandić se nakon toga pohvalio 'pronađenim' novčićem i primio brojne čestitke.

Viknuo je pred svima: - Evo gaaa!, dok ga je netko u blizini pitao: - Tko ga je našao? Ma daaajte!

Snimka je pobudila velik interes i izazvala brojne komentare poput onoga da je prikazan 'sukus hrvatske politike - pop pronalazi novčić, krišom ga daje Pupovcu, a ovaj ga daje Bandiću. Bandić slavodobitno obznanjuje kako ga je on pronašao i uz cerek prima čestitke'.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo