ZASTRAŠUJUĆE SNIMKE

VIDEO: JEZIVA RAZBIBRIGA ZADARSKIH TINEJDŽERA Ušuljaju se na gradilište pa se bez zaštite penju na vrh dizalica

 YouTube / Zadarski.hr

ZADAR - Najnovija razonoda mladih Zadrana zaista ledi krv u žilama: nakon što kroz ogradnu žicu uđu na gradilište, penju se bez ikakve zaštite na vrh dizalice, a sve to ovjekovječe kamerama koju pričvrste na glavu!

Pogibeljnu akciju, kada se poput mačaka okomito popnu na vrh dizalice, tada nastavljaju – slijedi opasno i jezovito hodanje po samom rubu krana dizalice. Dakako, video snimke koje naprave pružaju prekrasne vizure Zadra, no teško je i zamisliti do koje mjere su izloženi opasnosti, piše Zadarski.hr.

Video koji donosimo zorno svjedoči na koji način mladići to izvode, a u ovom konkretnom slučaju na snimci su četiri Zadranina. Svi su srednjoškolci, 18 im je godina. Razgovarali smo sa jednim od njih, ponosan je na podvige koje poduzimaju.

- To što radimo je ekstremno, zabavno. Znam da je pogibeljno, ali… pazimo mi. Gledali smo na video snimkama Ruse kako to rade i to nam je dalo ideju – kaže 18-godišnji srednjoškolac D.S.

- Ne krijemo mi imena, ali vama ću reći samo inicijale. Penjao sam se sa L.Ć., D.K. i M.J., na onu dizalicu na gradilištu kod „Bagata“. Predobar je osjećaj, vidi se cijeli grad – uzbuđeno je rekao D.S.

On je naglasio da sva četvorica vole sport i dugo su vježbali „parkour“ koji iznimno razvija vještinu kretanja.

Na snimci koju donosimo vidljivo je da su mladići, nakon što su se popeli na dizalicu, hodali ravno po kranu, ustrajni da stignu na sam kraj krana dizalice, što je, dakako, i snimljeno kamerama koje su imali na glavama, javlja Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 07:29