USIJANA ATMOSFERA

VIDEO, KAOS U SABORU Posvađali se Zekanović i Grmoja, zastupnik Hrasta izbačen iz sabornice: 'Dobili ste nogu u guzicu', 'Što se sada bojiš?', 'Mrš!'

 
Nikola Grmoja, Hrvoje Zekanović
 screenshot Youtube, Ivan Pernar TV

Sinoć je u Saboru bilo burno. Atmosfera se usijala između Mostovog Nikole Grmoje i Hrastovog Hrvoja Zekanovića, a sve je počelo povredom poslovnika koju je prijavio Miro Kovač, a zatim se Zekanović razljutio i rekao da mu Grmoja, koji krši poslovnik, strašno ide na živce.

'Moram reći na početku da mi strašno ide na živce kolega Grmoja na ovaj način krši poslovnik. Kolega, meni je bila upućena replika, a ne vama. Znači, ja odgovaram, ne vi. Je li vam jasno to? Čisto malo da pogledate to', rekao je Zekanović.

Grmoja mu je uzvratio rekavši da mu se obratio 'jako nekorektno'.

'Znači uopće vam se nisam obraćao. Kada govorite o tome zašto sam ja, ja sam izašao na izbore, sam sa Mostom, dobio povjerenje hrvatskih građana, a vi ste s ovim čovjekom ovdje, evo vas na slici, pogledajte, s Andrejem Plenkovićem, vidi vas ovdje kako ste simpatični vas dvojica. Nešto je Plenković bolje izgledao nego sada. Tako da nemojte vi meni govoriti što sam ja i tko sam ja', odgovorio mu je Grmoja.

'Drago mi je da izgledam jednako dobro kao što sam izgledao i prije 3 godine, 2 i po godine kad je bila kampanja. Baš smo dobro ispali, ona slika ispred katedrale s palcima. Sjajno! Za razliku od vas, ja sam Plenkoviću rekao 'Ne', a vas je potjerao, dao vam košaricu. Da je bilo po vama vi biste bili mali, dobri, još biste imali svoje ministre i sindikurice, ali ne možete, jer ste dobili nogu u guzicu', rekao je Zekanović.

Dvojica zastupnika su se nastavili svađati pa su prekidali riječ drugih zastupnika.

'Što se sada bojiš?', poručio je Grmoja.

'Mrš!', dobacio mu je Zekanović, nakon čega je zaradio opomenu i izbačen je iz sabornice, prenosi Dnevnik.hr.

Na snimci se vidjelo i kako Zekanović i Grmoja sjede jedan pored drugoga i nešto pričaju, a čini se da je Grmoja pozvao Zekanovića da raspravu nastave vani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:13