VIRALNI HIT

VIDEO: LAVINU JE SADA TEŠKO ZAUSTAVITI Pojavila se nova snimka na kojoj Kolinda pjeva slavljeniku Bandiću: Predsjednica je završila i na pozornici

 
Broćanska večer, Kolinda Grabar-Kitarović, Milan Bandić
 Facebook benda Šarmeri

Broćanska večer i rođendanska čestitka predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću vrlo su brzo postale viralni hit u Hrvatskoj.

Mostov zastupnik Nikola Grmoja prvi je objavio snimku s proslave održane u petak navečer, a potom su uslijedile nove snimke i fotografije s tuluma o kojem će se još neko vrijeme pričati.

U javnost je potom procurila fotografija torte koju je predsjednica posredstvom svog supruga poklonila Bandiću, a danas se pojavila i snimka govora ganute Grabar-Kitarović u kojem je biranim riječima pričala o Hercegovini i Hrvatima u BiH.

Nedjeljno poslijepodne odlučili su nam uljepšati članovi benda Šarmeri koji su na svojoj Facebook stranici objavili još jedan video na kojem predsjednica Bandiću pjeva pjesmu 'Sretan Rođendan'.

"Sretan rođendan Milane, sretan rođendan ti", otpjevala je Grabar-Kitarović i zaradila ovacije cijele dvorane.

Šarmeri su objavili i snimku na kojoj se vidi da im se predsjednica pridružila na pozornici, no mikrofon je, barem na toj snimci, ostao u rukama pjevača.

"Noć za pamćenje, hvala Kolinda Grabar-kitarović što nam je sinoć ukazala čast", napisali su Šarmeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:04