VIDEOBLOG

VIDEO: MNOGI SE PITAJU TKO JE TO INTERVJUIRAO TODORIĆA NA YOUTUBEU S 'Gazdom' je razgovarao glavni urednik Varaždinske TV, angažman dogovorio Maček?

 
 screenshot YouTube

U nastojanju da javnost što bolje upozna sa svojom pričom, Ivica Todorić otišao je korak dalje i na svom YouTube kanalu objavio 37-minutni video pod nazivom “Kako je otet Agrokor?”.

U odnosu na njegove dosadašnje istupe putem bloga, ne iznosi nikakve nove informacije, a dojam koji ostavlja jest da vrlo teško iznosi tečnu, razložnu i argumentiranu priču o sudbini koja je snašla Agrokor i njega osobno. Intervju je vodio Goran Mališ, glavni urednik Varaždinske TV, a njegov angažman, pretpostavlja se, dogovorio je Ratko Maček.

Na pitanje zašto se odlučio baš sada javiti, Todorić je odgovorio da želi obavijestiti javnost što se zbiva, a najveću minutažu opet su dobili izvanredni povjerenik Ante Ramljak i potpredsjednica Vlade Martina Dalić. Sama nagodba, njeni temelji i procedure, kaže Todorić, su protuustavni, protuzakoniti, a dijelom i kriminalni.

“Nagodba znači likvidacija Agrokora, a dobrim dijelom i hrvatske industrije, znači ogromnu štetu za Hrvatsku, vjerovnike, dioničare i cijelo društvo”, rekao je. Na kraju “intervjua” također je poručio da “ako imalo ima pameti kod nas, pravne države, ovo se ne smije dogoditi” te da bi prekid lexa bio “zgoditak za Hrvatsku, investitore...”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 19:34