BIZARNI INCIDENT

VIDEO: 'OVO SU POLICIJSKE METODE, HRVATSKA JE POLICIJSKA DRŽAVA!' Austrijanac pokušao provaliti na privatni sastanak Kolinde i Van der Bellena

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.09.2018. u 11:48

Zagreb, 110918. Rooseveltov trg 2.
HGK.
Hrvatsko-Austrijski gospodarski forum u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, a u povodu sluzbenoga posjeta predsjednika Republike Austrije Alexandera Van der Bellena Hrvatskoj, Zeljeznicka infrastruktura.
Na fotografiji: Alexander Van der Bellen i Kolinda Grabar Kitarovic, predsjednica republike Hrvatske .
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

 

Tijekom hrvatsko-austrijskog gospodarskog foruma dogodio se neugodan i pomalo bizaran incident nakon kojeg je jedan austrijski novinar potpuno izgubio živce i pred svima počeo urlati da je Hrvatska 'policijska država'. Međutim, čini se da je posrijedi bio samo jedan nesporazum i da gospodin nije baš najbolje razumio što mu je osiguranje htjelo poručiti.

Čovjek je u HGK-a pokušao ući u prostoriju u kojoj su privatan razgovor vodili hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i austrijski predsjednik Alexander Van der Bellen. Osiguranje je, naravno, spriječilo upad nepozvanog gosta, a Austrijanac je pred svima počeo urlikati.

- Ovo su policijske metode! Hrvatska je policijska država! - vikao je austrijski novinar, prenosi dnevnik.hr.

Međutim, RTL doznaje da je novinar mislio kako se samo njemu ne dopušta ulazak u prostoriju  budući da da je prethodno vidio službenog fotografa HGK kako ulazi u prostoriju.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo