REAKCIJA NA PITANJE

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO JE PREDSJEDNICA ZGRABILA MIKROFON NOVINARA N1 TELEVIZIJE 'Moram priznati da mi se ovo nikad u karijeri nije dogodilo'

 
 Hrvoje Krešić / TWITTER

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak je tijekom davanja izjava medijima o Marakeškom sporazumu zgrabila mikrofon novinara N1 televizije Hrvoja Krešića, kako bi mu odgovorila na pitanje.

Prema pisanju na svom Twitter profilu, Krešić je htio da predsjednica odgovori na pitanje zašto je odustala od puta u Marakeš. Grabar-Kitarović je na to zgrabila mikrofon koji je Krešić držao u ruci, privukla ga je sebi i rekla: "Hvala vam lijepa na pitanju. Odgovorila sam vam na sve. Želim dogovor..."

Krešić je prije završetka kratkog videa koji je objavio na svojem Twitter profilu pokušao dobiti pojašnjenje na još jedno pitanje, međutim video je završio prije nego što ga je dobio.

"Moram priznati da mi se ovo nikad u karijeri nije dogodilo: nakon nekoliko (pot)pitanja, u kojima sam tražio odgovore o razlozima odustajanja od puta u Marakeš (i od tzv globalnog kompakta općenito), Kolinda Grabar-Kitarović mi je doslovno oduzela mikrofon i nije ga željela vratiti natrag", napisao je Krešić.

Situaciju su snimili i snimatelji HRT-a koji su video iz svoje perspektive objavili na svom Facebook profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:40