ZLATNA OBALA

VIDEO: POGLEDAJTE SIMULACIJU MEGAPROJEKTA NA OTOKU PAGU Niknut će cijeli grad za 10.000 ljudi, sve skupa će koštati između 500 i 700 milijuna eura!

 
 Screenshot

Poduzetnik Edo Maržić ovih je dana u Zagrebu predstavio projekt "Zlatna obala", kojim se predviđa gradnju cijelog novog gradića na Pagu u kojem bi u skorijoj budućnosti obitavalo više od 10.000 ljudi.

Vlasnik hotela Pag i kampa Šimuni procjenjuje da bi realizacija ovog ambicioznog projekta stajala između 500 i 700 milijuna eura, a sada je predstavio i prve simulacije "Zlatne obale".

Kako kaže Maržić, gradio bi se luksuzni grad zatvorenog tipa, najelitnija morska oaza na svijetu, s kompletnom uslužnom i drugom infrastrukturom prilagođenom starijim stanovnicima koji će na otoku Pagu moći kupiti rezidencijalne nekretnine, svaku s vlastitim vezom za brod ili luksuznu jahtu, te s pristupom otvorenom moru.

Cijeli tekst o projektu možete pročitati OVDJE, a ispod možete pogledati video koji je o projektu i njegovom značaju napravio naš čuveni novinar Goran Milić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 03:34