NOVA PODVALA

VIDEO: 'PREMIJER' NAZVAO MLADENA GRDOVIĆA Grdović pristao pjevati na njemačkom za Merkel, ali kad je 'premijer' zapjevao, shvatio je...

Komičar Davor Jurkotić u svojoj je emisiji u Zdrav mozak po n-ti puta kao 'premijer Tihomir Orešković' nazvao neku od slavnih osoba. Iako biste pomislili da je već cijela Hrvatska čula za štos, čini se da zadarski pjevač Mladen Grdović nije.

Jurkotić je razgovor pristojno otvorio te rekao Grdoviću da on i njegova cijela obitelj obožavaju njegove pjesme. Grdović nije čekao te je odmah pitao premijera kada da mu dođe otpjevati. 'Orešković' je odvratio da će mu javiti za točan dan na kojem bi Grdović trebao otpjevati par svojih hitova.

Kada je Grdović upitao koliko će ljudi biti, Jurkotić je krenuo nabrajati sve moguće europske političare, od susjednih premijera do Davida Camerona i Angele Merkel, za koju je 'premijer' posebno naglasio kako bi bilo dobro da joj Mladen neki svoj hit otpjeva na njemačkom. Grdović se, jasno, složio.

- Volio bih da otpjevaš Velu Luku, Cesaricu, Moj galebe... - krenuo je nabrajati Jurkotić, na što mu je Grdović pristojno rekao da to pjeva Oliver. Kada je zadarski pjevač krenuo nabrajati svoje hitove, Jurkotić mu je samo odvratio da "te pjesme ne vole".

Kada je Jurkotić počeo pjevati Alena Vitasovića, Grdović je napokon shvatio šalu, Jurkotić se predstavio, a Mladen je sportski prihvatio šalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:06