HIT SNIMKA

VIDEO: PUTNICA IZ SRBIJE IZGUBILA ŽIVCE ZBOG GUŽVE NA BAJAKOVU 'Sram vas bilo, želim vam da nikad ne uđete u EU!' NJEZIN MUŽ 'Ali oni već jesu u EU'

 
 screenshot HRT

Smjena je turista u Hrvatskoj. Promet je u subotu bio gust cijeli dan, vozilo se usporeno, a na nekim dijelovima autocesta u Dalmaciji kolone su bile i 20-ak kilometara, piše HRT.

Posebno je velika gužva bila na graničnom prijelazu Bajakovo na granici sa Srbijom. U policiji kažu kako je gužva zato što se prelazi granica Europske unije pa se svaki putnik koji prelazi granicu mora evidentirati.

I dok su neki strpljivo čekali, neki su izgubili živce. Tako je jedna putnica iznervirana dugotrajnim čekanjem na gotovo 40°C svoj bijes iskalila u kameru HRT-a.

- Sram da vas bude što satima čekamo s bebom, rekla je, na što se suprug nadovezao: ne njih nego one na prijelazu.

Bila je toliko bijesna što su gužve usred sezone da je čak Hrvatskoj zaželjela da nikad ne uđe u Europsku uniju. Na opasku supruga da smo već odavno u Europskoj uniji nije se dala smesti nego je rekla: - Žalosno je što ste ušli!

Ekipa HRT-a iznerviranoj putnici pokušala je objasniti da oni nisu iz policije nego iz HRT-a.

- Sramota je, rekla je završno.

Ekipa HRT-a na kraju im je zaželjela sretan put.

Snimka koja je, inače, emitirana u sada već čuvenom središnjem Dnevniku koji je zbog 'tehničke havarije' kasnio 12 minuta, postala je hit na internetu, a u cijelosti je možete pogledati na HRT-ovoj stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2023 08:43