EKSKLUZIVNO

VIDEO: ŠTO JE MARTIN DOMINIĆ REKAO POLICIJI O NESTANKU SVOJE KĆERI JASMINE? U posjedu smo iskaza koji baca novo svjetlo na ubojstvo u Palovcu

 
Smiljana Srnec (lijevo), Martin Dominić (gore desno), Jasmina Dominić (dolje desno)
 CROPIX

Nedjeljni Jutarnji u posjedu je iskaza Martina Dominića policiji 2005. o nestanku kćeri Jasmine Dominić, koji baca novo svjetlo na ubojstvo u Palovcu koje je zgrozilo hrvatsku javnost.

- Jasmina me dvaput zvala u ljeto 2000. i rekla da ide na brod i u Francusku s dečkom. Dopustio sam joj - rekao je Martin Dominić, koji ni u jednom trenutku nije iznio sumnju da Smiljana Srnec ima veze sa sestrinim nestankom.

Policiji je predao isteklu Jasmininu osobnu iskaznicu, putovnicu i studentsku iskaznicu, koje su supruga i on pronašli kad su pospremali kćerinu sobu.

Martin Dominić također nije izrazio ni sumnju da bi druga kći, Smiljana, koja se u međuvremenu udala i postala majka, imala ikakve veze s Jasmininim nestankom.

Cijelu priču možete pročitati u tiskanom izdanju Nedjeljnog Jutarnjeg koji, između ostaloga, donosi i ekskluzivnu reportažu o katastrofalnom stanju voznog parka HŽ-a, a naša novinarka bila je i u posjetu najmlađoj pacijentici na Rebru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:32