STRAŠNI PRIZORI NA ULICAMA

VIDEO: ŠTO SE TO DOGAĐA U JEDNOM OD NAJVEĆIH HRVATSKIH GRADOVA? 'Ovo je pakao, sve je puno mrtvih golubova! Još ih razvlače i jedu mačke... Horor!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.03.2018. u 13:53

FACEBOOK

 

Nakon više desetaka dojava o sumnjivu bijelom prahu koji se u ponedjeljak pojavio na nekoliko lokacija u Osijeku, nakon što se veterinari u više gradskih ambulanata već danima bore za živote otrovanih pasa, građani Osijeka u petak prijepodne svjedočili su masovnom pomoru golubova, a snimke nesretnih životinja, koje ugibaju u agoniji, preplavile su društvene mreže.

Kako nam je u telefonskom razgovoru potvrdio Darijo Premec, glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske, policijski službenici izišli su na teren, ali novih saznanja o masovnim trovanjima životinja za sad, nažalost, još nema.

- Umiru u mukama! Ovo je pakao, grad je prepun mrtvih i polumrtvih golubova! Okolo ih još razvlače i jedu mačke, koje će se također otrovati!

Zasad pronađeni živi golubovi sa simptomima trovanja na Trgu Ante Starčevića i pred kinom odveženi su veterinaru i na skrbi su kod naših volontera. Situacija je alarmantna - objavili su na svom službenom Facebooku volonteri Azila Osijek. Dodaju i kako komunalna tvrtka Unikom d.o.o. uz pomoć policije cijeli dan skuplja otrov po čitavome gradu, uzorci se već analiziraju, mrtvi golubovi poslani su na obdukciju, a daljnje informacije još se čekaju.

Prema riječima građana, ptice leže na podu, dezorijentirane su, krvare, tresu se, pokušavaju letjeti, ali ne mogu... Samo u naselju Vladimira Nazora najmanje je 15 uginulih... Jedna šokirana Osječanka objavila je kako mrtvi golubovi doslovce padaju s krovova - jedan je, naime, završio i na njezinu kišobranu.

- Ovo više nije moj Osijek... Bezvlašće i toleriranje ovakvih nedjela od strane monstruma - sramota! I da nitko ništa ne zna i nije vidio? Pa zar nema u centru nadzornih kamera da se malo prevrte snimke? Uzalud nam svi zakoni kad se isti ne provode i nitko se nikad ne sankcionira... Sramim se gdje živim... Policijo, pokreni se! Što se čeka, da se neki čovjek otruje? - samo su neki od komentara ogorčenih Osječana. 

 

 

FACEBOOK
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo