EKSLKUZIVNO >> VELIKI BOŽIĆNI SPECIJAL

VIDEO Uz NEDJELJNI stiže novi broj magazina DOM & DIZAJN

ZAGREB - Mislim da ne poznam nikoga tko nije pod stresom za Božić, govori nam Boba Blašković, glavna urednica najprodavanijeg magazina za uređenje doma u Hrvatskoj D&D, dok završavaju svoj četvrti, specijalni božićni broj.

“Obitelj dolazi, morate pospremiti stan, skuhati ručak ili večeru, i još uz sve to urediti se da se ne izblamirate pred rodbinom. Svi uvijek u zadnji tren izvlače stare ukrase i na brzinu ih razbacuju po stanu.”

Dobar bor za svaki dom

Ako u tom opisu vidite sebe, i dosta vam je trčanja po dućanima u zadnji tren jer ste shvatili da su vam sve božićne kuglice od prošle godine polomljene, nikako ne smijete propustiti novi broj D&D-a koji će se na kioscima pojaviti ovu nedjelju, 18. 12., ekskluzivno u paketu s Nedjeljnim Jutarnjim za samo tri kune.

Kako do novog broja D&D

Novi broj magazina D&D možete kupiti samo u paketu s Nedjeljnim Jutarnjim i nikako drugačije. Potražite ga na svim kioscima 18. prosinca po nikad povoljnijoj cijeni od 3 kune

Pa počnimo od početka, od vjerojatno najveće stvari koju ćete za ovaj Božić unijeti u stan. Svakom domu potreban je dobar bor. Zato je D&D oformio poseban tim koji vodi Zrinka Korljan, koji je pročešljao tržište i istražio gdje kupiti najbolji bor za svaki dom, bilo za jednosobni stan ili obiteljsku kuću.

“Pobrinuli smo se i da imate što staviti na taj bor”, objašnjava nam Jelena Kovačević, izvršna urednica magazina. “Zato smo pripremili jedan od najvećih specijala ikad i odabrali 305 najatraktivnijih božićnih kuglica kojima ćete ukrasiti bor koji ste izabrali.” A ekipa se pobrinula i za ostale dijelove doma, pa će vam tako uz stotine savjeta i vodiča pokazati kako da ukrasite božićni stol, prozor ili stolić u dnevnom boravku za romantičan, ekstravagantan ili pak klasičan Božić.

Kreativne ideje

“Cijeli D&D”, nadovezuje se Iva Novak, zamjenica glavne urednice, “prepun je upravo takvih stvari. Sve su to vrlo kreativne ideje koje su užasno jeftine, a izgledaju jako efektno. I jako nam je važno da svi to mogu napraviti kod kuće uz minimalno truda.”

D&D u prodaji u ponedjeljak i utorak

Ako niste u mogućnosti doći do svog primjerka u nedjelju, ne očajavajte. Zbog goleme potražnje paket D&D-a i Nedjeljnog bit će u prodaji i u ponedjeljak i utorak

Zato cure s velikom pažnjom rade na najomiljenoj rubrici ‘How to’, koja će svakome omogućiti da svoj dom ukrasi točno kako želi. 15 vrhunskih kreativaca koje su urednice pomno odabrale, pokazat će vam kako napraviti papirnate ukrase za bor, anđele, mirisne svijeće, vjenčiće od kokica i ukrasne borove od starih magazina.

A kada vam pokažu osnovne tehnike izrade ukrasa, bio bi red da vas i inspiriraju. Zato su cure ušle u 10 najljepših hrvatskih domova i pokazat će vam fascinantne interijere koji će vas ufurati u pravu blagdansku atmosferu i inspirirati vas da svoj dom pretvorite u božićnu bajku koju zaslužujete.

Rekordna prodaja magazina D&D

Prema svim mogućim istraživanjima i podacima, magazin D&D od samog je početka postao najprodavaniji mjesečnik u zemlji i tu poziciju drži mjesecima

U istom tom božićnom raspoloženju, Mila Batinica otišla je u Samobor. Posjetila je jedan od najljepših hrvatskih gradova i s čitateljima D&D-a podijelit će sve tajne baroknog gradića pred sam Božić. Tako ćete moći saznati gdje popiti najbolje kuhano vino, gdje najbolje jesti i koja mjesta ne smijete propustiti. Pravi mali božićni vodič za najbolji obiteljski izlet.

Cimet, čoksa i jabuke

D&D vas vodi u kuriju Podolje gdje ćete u prastarim hodnicima prepunim starog namještaja i antiknog oružja moći namirisati cimet, čokoladu i jabuke, pravi Božić u dvorcu gdje obitelj Praunsberger-Bošnjak proizvodi sapun po recepturi iz 17. stoljeća koju su naslijedili od predaka, koji u istom dvorcu žive već više od 500 godina.

I kao da to nije dovoljno, čitatelji D&D-a dobit će i ogroman shopping vodič s preko 150 najboljih darova inspiriranih, između ostalog, crvenom bojom i snježnim pahuljama, za sve ljubitelje dizajna, uređenja doma i boljeg života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 00:55