ŽELE STATI NA KRAJ SPEKULACIJAMA

VISOKI IZVOR S PANTOVČAKA ZA JUTARNJI 'Grabar-Kitarović sigurno će se ponovno kandidirati za predsjednicu Republike, ona je u tome potpuno odlučna'

 Tomislav Kristo / CROPIX

Kolinda Grabar-Kitarović sigurno će se ponovo kandidirati za predsjednicu RH, tvrdi za Jutarnji list visoki izvor iz Ureda predsjednice.

S Pantovčaka poručuju kako ovom informacijom odgovaraju na u zadnje vrijeme česte spekulacije o njezinom (ne)kandidiranju za drugi mandat.

- U ovom trenutku predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ne želi još službeno objaviti svoju kandidaturu jer se želi potpuno fokusirati na svoje državničke poslove. Ona je potpuno odlučna u svojoj namjeri da se kandidira, spekulacijama unatoč - tvrdi visoki izvor iz Ureda predsjednice.

Dodaje kako predsjednica čeka s objavom kandidature zato što bi je službeni ulazak u kampanju ovako rano omeo u obavljanju redovnog predsjedničkog posla.

- Za kampanju će ionako biti više nego dovoljno vremena. Za razliku od Zorana Milanovića i Miroslava Škore, predsjednica nema toliko vremena za potrošiti u predizbornoj kampanji - tvrdi visoki izvor s Pantovčaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:46