ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Vojković za cigare dao više od 110 tisuća kuna

Iznos je uplaćen tvrtki Camelot, uvozniku cigareta, cigara i duhanskog pribora, a u CO tvrde da su navedeni proizvodi dio ukupnih troškova reprezentacije
 Goran Mehkek / Cropix

ZAGREB - Uprava Croatia osiguranja na čelu s Hrvojem Vojkovićem tijekom 2008. godine te tijekom deset mjeseci 2009. godine potrošila je na cigarete i cigare nešto više od 110 tisuća kuna, tvrde izvori Novog lista.

Spomenuti iznos uplaćen je zagrebačkoj tvrtki Camelot, ekskluzivnom uvozniku cigareta, cigara i duhanskog pribora. U pojedinim mjesecima je toj tvrtci isplaćeno i po pet tisuća kuna za duhanske proizvode. U Croatia osiguranju tvrde da su navedeni proizvodi dio ukupnih troškova reprezentacije Croatia osiguranja.

- Radi se o ukupnoj reprezentacijskoj ponudi zajedno sa pićem i hranom, a koja je namjenjena osiguranicima, gostima ii poslovnim partnerima. Članovi Uprave CO nisu konzumenti navedene ponude - tvrde u Croatia osiguranju.

No, skupocjene cigare se toliko dobro uklapaju u životni stil Hrvoja Vojkovića da su ih svi odmah povezali upravo s njim. Mnogi se još sjećaju njegovog računa od 4669,25 kuna iz pariškog Buddha bara nastalog u subotu, 3. lipnja 2006. godine. Nema sumnje da je Vojković oduvijek njegovao stil kojeg se ne bi posramio ni jedan od utjecajnijih američki menadžer neke privatne kompanije. Jedini je problem što Vojković svoj stil, čini se, ponekad njeguje na račun državne kompanije. No, on tvrdi da cigare i cigarete nisu bile za njega.

- Ja ne pušim preko godinu i pol, samo električnu cigaretu i to rijetko - izjavio je Vojković kojeg prate razne priče o njegovom stilu života. Od one da se ujutro budi sam, bez budilice te na posao ne dolazi prije 11 sati do one da štuje Sai Babu.

- Nema njega prije 11 sati u uredu. Svaki put kad ga nazovem tajnice mi daju do znanja da još nije stigao - kazao jedan od Vojkovićevih poznanika.

Putovanja u egzotične krajeve s kojih je Vojković medijima dostavljao fotografije, penjanje na Himlaje, štovanje Sai Babe, poziranje fotoreporetrima s novom mladom djevojkom na jedrilici poput nekog hollywoodskog glumca, prijatelj iz hip hop svijeta čiji je koncert Snoop Doga tvrtka kojoj je Vojković na čelu marketinški sponzorirala, izgradnja vikendice s bazenom te planovi oko izgranje ljetinih vila na otoku Hvaru...

Sve to uklapa se u imidž Hrvoja Vojkovića čija je politička karijera nedavno naprasno prekinuta, a očekuje se i njegova smjena na čelu Croatia osiguranja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:34