DRUGAČIJI NASTUP

Vukelić na Facebooku: 'Mene smijeniti?! Ha, ha, ha...! Možeš misliti!'

Živo na Facebook profilu ministra: on je komentirao tekst Jutarnjeg, građani mu prijavili pilota koji je dobio stan preko veze

KARLOVAC - Ha, ha, ha... Možeš misliti, tako je ministar Vukelić na svojem Facebook profilu komentirao tekst Jutarnjeg lista “Zbog svjedočenja Ivana Mravka smjenjuju ministra Branka Vukelića?” u kojemu se navodi da ga se zbog niza afera odriče njegova stranka HDZ.

Članak je na Vukelićev profil prenio jedan od njegovih 1250 prijatelja te se oko teme odmah razvila i rasprava. Jedini ministar koji na ovaj način komunicira s građanima, prati postove i uključuje se u rasprave.

“Obični” su građani društvenu mrežu iskoristili kako bi čovjeku iz visoke politike prenijeli svoja razmišljanja, zatražili pomoć ili ga bocnuli zbog lošeg stanja u Oružanim snagama. Jedan prijatelj udijelio mu je packu jer je jedan kamion MORH-a, vraćajući se na Pleso iz Okučana gdje je njegova posada bila na proslavi Dana domovinske zahvalnosti, ostao putem bez goriva budući da su im ga zbog krize premalo ulili u spremnik.

Kako nisu imali novca, bili su osuđeni da putem s kanistrom u rukama “žicaju” seljake naftu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 17:11