StoryEditor
OČARALI SMO LJUDE DILJEM SVIJETA

ZAGREB JE NAJBOLJA BOŽIĆNA DESTINACIJA U EUROPI! Hrvatska metropola odnijela uvjerljivu pobjedu sa skoro trećinom svih glasova

Zagreb je pobjednik ovogodišnjeg izbora za najbolju božićnu destinaciju u Europi te je iza sebe ostavio gradove koji su već godinama poznate kao destinacije za adventska putovanja, poput Beča koji se ovoga puta našao tek na 11. mjestu.

U izboru za najbolju božićnu destinaciju sudjelovalo je 101.703 osoba iz 176 država svijeta, od čega je Zagreb dobio gotovo 30.000 glasova, točnije 29.901 osoba. Zagreb je uvjerljivo odnio titulu najbolje božićne destinacije, a na drugom mjestu se nalazi Strasbourg dok je treće mjesto osvojio Aachen. Da je Zagreb najbolji odabir za božično putovanje znalo se i prošle godine kada je hrvatska metropola bila druga na obvoj prestižnoj listi, odmah iza pobjednika, portugalskog grada Porta. Na listi su se našli i gradovi Colmar, Bruxelles, Leipzig, Rothenburg, Nuremberg, Lille, Dresden, Köln, Birmingham, London i Berlin koji je osvojio 15. mjesto.

Cjelokupna rang lista dostupna je OVDJE !

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 08:29