SISAČKI DOŽUPAN

ZAMJENIK LOVRIĆ MERZEL SKRIVIO PROMETNU Zabio se u auto ispred sebe i slupao službeno vozilo

Sisak 080713.Na sjednici Zupanijske skupstine Sisacko-moslavcke zupanije vijecnica Marijana Petir upitala je dozupana Bogdana Boru Rkmana je su li tocne tvrdnje iz medija da je bio ratni huskac, da je kao novinar vojnog lista Vojska krajine velicao srpske vojnike i prijetio napadima na Zagreb, Karlovac. Rkman nijee odgovorio na skupstini, ali ni je zelio odgovoriti niti na pitanje novinara o toj temi. Na slici: dozupan Sisacko-moslavacke zupanije Bogdan Boro Rkman.Foto: Mate Piskor
 Mate Piškor

SISAK - Sisačko-moslavačka županija ostala je bez još jednog službenog automobila. U četvrtak, 1. svibnja, u mjestu Gornji Viduševac kod Gline, prometnu nesreću izazvao je županijskom službenom Toyotom dožupan Bogdan Rkman. On se zabio u auto ispred sebe, a naknadno mu je utvrđena ozljeda stopala. Kako doznajemo Rkman nije bio pod utjecajem alkohola, baš kao niti vozačica u čiji se automobil zaletio. Protiv dožupana je pokrenut prekršajni postupak zbog izazivanja prometne nesreće.

Ovo je treće službeno vozilo bez kojeg je ostala Sisačko-moslavačka županija zadnjih mjeseci. Najprije je županica Marina Lovrić Merzel vratila Audi, kupnja kojeg je izazvala žestoku negativnu reakciju javnosti, a prije Rkmana je službeni auto razbio predsjednik Županijske skupštine Željko Soldo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:44