START SDP-OVA KANDIDATA

'ZAUZMI STAV, A NE OGRADU BIJELE KUĆE' Milanović lansirao web stranicu koja otkriva slogane s kojima će preplaviti Hrvatsku

Saša Burić/Cropix

 

Zoran Milanović, predsjednički kandidat SDP-a, žešće starta u kampanju koja će formalno započeti u subotu, s motivacijskog skupa u zagrebačkoj Tvornici.

Milanovićev izborni stožer podigao je web stranicu “Normalno.hr” na kojoj za sada stoji samo poruka “Normalno” i to ispisana u crvenom polju, a ispod njega je plavo polje u kojemu je teaser s odbrojavanjem. Između crvenog i plavog polja proteže se bijela podloga, a vizualno sve čini efekt hrvatske zastave.

Kako saznajemo u Milanovićevu stožeru, “Normalno” je glavni slogan kampanje SDP-ova kandidata za predsjednika, a odbrojavanje će završiti u srijedu 6. studenog u ponoć.

Niz poruka

Nakon odbrojavanja po Hrvatskoj će osvanuti bilboardi na kojima će biti ispisane poruke kojima će Zoran Milanović nastojati doprijeti do birača. Saznajemo da će biti dvjestotinjak plakata i da će se njima “pokriti” cijela država. Saznajemo da će na svakome biti “Normalno”, iza te riječi zarez, a u nastavku će se smjenjivati poruke.

Kako če izgledati plakati, možemo vidjeti na primjeru prvog plakata do kojega smo došli u posjed. Na njemu stoji 'Normalno, zauzmi stav, a ne ogradu Bijele kuće', a u potpisu Zoran Milanović, predsjednik s karakterom.

 

Pod istim sloganom “Normalno” Zoran Milanović će u subotu u Tvornici okupiti svoje pristaše i simpatizere te formalno krenuti u kampanju. Cijeli skup bi trebao trajati između 45 minuta i sat vremena, od čega bi pola sata trajao Milanovićev govor, a bit će prikazana i videoprezentacija.

Počele šale

Među SDP-ovcima koji su pozvani u Tvornicu odmah su započele šale na račun bivšeg predsjednika stranke i bivšeg premijera, a jedna od prvih koja se počela prepričavati odnosila se na slogan “Normalno”. - Ako hoće imati normalan skup, onda na njega ne smije doći Milanović - odmah su zaključili.

 

Jedan od naših sugovornika iz SDP-a kaže nam da nitko ne zna što će biti sadržaj Milanovićeva govora u Tvornici, ali je prilično siguran o čemu neće govoriti.

- Uvjeren sam da neće spominjati Tita i da će njegov govor biti fokusiran na budućnost Hrvatske - kaže naš sugovornik i nastavlja da je pogrešno shvaćena Milanovićeva izjava o Hajduku i Titu te ju je danima morao objašnjavati.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo