KOMENTIRAO SESSU

ZDRAVKO MAMIĆ O ŠEFU VRHOVNOG SUDA 'Poznajemo se vrlo dobro. Ja bih rekao da smo toliko intimni, jedino što nije bilo seksa između nas dvojice'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 24.07.2019. u 18:01

Sarajevo, 230719.
Sud BiH.
Zdravko Mamic dolazi na rociste pred Sud BiH u Sarajevu.
Na fotografiji: Zdravko Mamic
Foto: Denis Ruvic / CROPIX
Denis Ruvic / CROPIX

Zdravko Mamić

Nakon što je Zdravko Mamić optužio predsjednika Vrhovnog suda Đuru Sessu za korumpiranost, a on uzvratio da se njih dvojica niti ne poznaju i da su se susreli dva puta, za "Dnevnik" Nove TV reagirao je sam Mamić.

On tvrdi da Sessa ne govori istinu te da njih dvojica imaju "duboku prošlost i neraskidivu povezanost".

Slučaj je to koji je podignuo prašinu u pravosudnim redovima. Ministar pravosuđa poručio je kako se bez dokaza ne može ozbiljno razgovarati o tim optužbama. No Mamić uvjerava da dokaze ima i da će ih predočiti samo šefovima DORH-a i USKOK-a.

- Poznajemo se vrlo dobro. Ja bih rekao da smo toliko intimni, jedino što nije bilo seksa između nas dvojice. Sessa je samo jedan od kapitalaca i namjerno sam krenuo od kapitalaca, ali ima tu njih još puno, oni znaju koji su, ja dobro znam koji su, mi međusobno znamo što je bilo, što sve znamo jedni o drugima... Ja imam neoborive dokaze, ja sigurno ne pucam prazan ćorak - rekao je Zdravko Mamić za Novu TV.

- Ne mislim da je sve u pravosuđu čisto, jako bih volio, ako netko nešto ima, da podastre dokaze i da se zapravo sustav pročisti, a sve ovako dok je na ovoj razini da se priča korumpirani su ovi ili oni..., i sustav pravosuđa sigurno ima takvih slučajeva, ima takvih ljudi kojima ondje nije mjesto - rekao je o svemu ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo