TUŽBA PROTIV STAZIĆA

ŽELJKA MARKIĆ UDVOSTRUČILA ZAHTJEV ‘Nije mi dosta 20.000 kuna za duševne boli. Tražim četrdeset zbog statusa na Facebooku!’

Zagreb, 291113. Udruga U ime obitelji odrzala je konferenciju za medije povodom referenduma o braku. Na konferenciji su na novinarska pitanja odgovarali uz Zeljku Markic i Kresimir Planincic i Lino Zonjic.Na fotografiji: Zeljka Markic.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjević / CROPIX

Željka Markić udvostručila je potraživanje od Nenada Stazića i sada umjesto 20.000 traži 40.000 kuna kao odštetu za duševne boli koje je proživjela kada su mediji prenijeli njegov Facebook status u kojem ju je usporedio s osnivačima koncentracijskog logora Jasenovac.

Potpredsjednik Sabora Nenad Stazić na svom FB profilu u studenom prošle godina napisao je: “Očekujem da ova Markićka i njezina udruga za obitelj zatraži da se Ustavom zabrane jednoroditeljske obitelji. Djecu iz takvih obitelji pokupit će po kućama, strpati u kamione i odvesti u dom, a dom će osnovati u Jasenovcu”. Bila je to njegova javna reakcija na gostovanje čelnice građanske inicijative U ime obitelji u emisiji Veto na lokalnoj TV postaji Jabuka, gdje je rekla da djeca samohranih roditelja rastu u neprirodnom okruženju.

Dodala je da bi radije djecu stavila u dom za nezbrinutu djecu nego ih dala istospolnim parovima. Tužiteljica se poziva na presudu sutkinje Mirne Frančišković iz Pule kojom su Josip Anton Rupnik i Zelena stranka - Zelena altrernativa Pula morali tvrtki Rockwool Adriatic isplatiti ukupno 40.000 kuna zbog povrede ugleda tvrtke i klevete u doba kad je ta danska tvrtka počinjala s radom u Potpićanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:13