LJUBAVNA DRAMA

Željko Žnidarić i bivša Miss sporta često su zajedno: Mia je podivljala zbog mojih večera sa Stefany Hohnjec

Za sve su krivi neki novinari. Da nisu mojoj bivšoj ženi napunili glavu o mojim navodnim ljubavnicima, mislim da bi se ova naša situacija dostojanstveno riješila, prokomentirao nam je jučer ujutro Željko Žnidarić sukob s bivšom suprugom Mijom Begović koji se pretvorio u

.

Samo dobri prijatelji

- Mia me otvoreno pitala jesam li ju varao sa starletom Stefany Hohnjec jer su je novinari obavijestili s kime se i kada nalazim, večeram i družim se. Morao sam joj se zakleti Bogom i sobom da smo Stefany i ja samo prijatelji, da se družimo s istim ljudima pa zato i zajedno večeramo. Da želim biti zločest, mogao bih sad reći kako Stefany ima velike i divne grudi te koliko je lijepa, ali takve stvari i takvi komplimenti ne znače da s nekim spavam ili varam svoju ženu. Uostalom, mi više uopće nismo u braku - ironično poručuje Žnidarić.

Ovaj građevinski poduzetnik ne skriva da je u financijskim problemima kao i većina, kaže, privatnih poduzetnika u građevinskom sektoru, ali da je sve svoje obaveze prema Miji ispoštovao.

- Dao sam joj sve što sam mogao dati, ali neću dopustiti da mi oduzme svu imovinu jer se ponaša pohlepno i kao da je podivljala . To nije žena u koju sam se zaljubio i koju sam volio. Više je ne prepoznajem, a čini mi se da sam nakon deset godina braka zapravo ispao strašno naivan i izmanipuliran njezinom željom da se ‘opari’ preko bogatog partnera - nastavio je Žnidarić paljbu prema bivšoj ženi.

Traži mirno rješenje

Njegov odvjetnik Vlado Rebić poslao je priopćenje u kojem kaže:

“Sve stvari Mije Begović su popisane u skladu s propisima u nazočnosti svjedoka i adekvatno pohranjene, a putem odvjetnika pozvana je na preuzimanje istih. Činjenica jest da Žnidarić proteklih godina putem pet različitih odvjetnika Mije Begović i njenih bliskih prijatelja traži i dogovara mirno rješenje svih međusobnih odnosa i postizanje nagodbi u svim sudskim sporovima koje vode, međutim ista uvijek opstruira konačna rješenja. Usprkos svemu navedenom, smatramo civiliziranim i jedino prihvatljivim nagoditi se i mirno riješiti sve međusobne odnose i nikako od istog stvarati medijske slučajeve. Ujedno koristimo priliku ispričati se javnosti na po našem mišljenju nebitnoj temi s obzirom na sve probleme s kojima se trenutno suočavaju ljudi u Hrvatskoj”.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:40