RASPRAVE U SJENI AFERE

‘SVI SMO MISLILI DA JE NEKI MLAĐI SDP-ovac AKTER SEKS-SKANDALA' Saborski zastupnici iznenađeni uvlačenjem Igora Dragovana u aferu

 Davor Pongračić/CROPIX

Politički seks-skandal čiji su glavni akteri direktorica javne televizije i visoki dužnosnik i zastupnik SDP-a Igor Dragovan protekla dva dana diže u buru u javnosti, a ni dio saborskih zastupnika nije ostao nezainteresiran.

- Znate li o kome je riječ, tko je to - obratio mi se, onako povjerljivo, osmjehujući se, jedan saborski zastupnik kad smo se u srijedu ujutro slučajno sreli pokraj saborskog kafića.

SREO JU JE TRI PUTA, ALI NIJE BIO LJUBAVNIK TE ŽENE Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan uvučen u seks skandal s direktoricom s HRT-a

Iako nije spomenuo ništa više, znala sam da misli na priču o političkom seks-skandalu koju su tog dana objavili mediji, a u kojoj su se spominjali “jedan visoki dužnosnik SDP-a” i direktorica s HRT-a.

- Recite vi meni, vi bolje poznajete svoje kolege - kažem.

- Pa, teško je reći, ima dosta tih novih, mlađih ljudi u SDP-u i ne poznajem ih baš dobro. Zvali su me i neki kolege da se raspitaju. Ali, vi novinari prije to doznate - nastavlja moj sugovornik kojega je afera očito zaintrigirala. Nije tog dana bio jedini. Još su neki zastupnici pokazali veliku znatiželju oko cijele priče. Pala su došaptavanja, a sudeći po njihovu smijuljenju, i nije bilo teško pogoditi o čemu nagađaju. A kada je koji sat poslije na portalima objavljeno da bi se moglo raditi o SDP-ovu glavnom tajniku Igoru Dragovanu, pali su i neki otvoreni komentari.

- Nisam znao da je Dragovan tako veliki ljubavnik. Tko bi to rekao - šaljivo je u prolazu dobacio još jedan zastupnik, mrmljajući nešto o iznenađenjima. Jedan dio SDP-ovaca, dok se nije znalo o kome je riječ, vjerovao je da je riječ o nekom mlađem kolegi iz stranke.

Velik dio njih ipak se o tome nije ni želio očitovati.

- Ne znam ja ništa niti me zanima - poručili su neki.

Damir Kajin sve je, pak, okrenuo na šalu.

- Znam da je to podmetanje. Ali kad bi bila istina, taj netko bi porastao u mojim očima - šali se Kajin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:02