U restoranu Tač, kod Vesne Miletić, podrijetlom Istranke, koja mnoge namirnice nabavlja od ‘svojih’ malih proizvođača, isprobali smo savršenu pjenu od gusje paštete, dakako s domaćim kruhom i pecivima, potom smo jeli istarsku maneštru s orzom i blitvom. Željeli smo jesti ribu, pa smo dobili pica i savršene sočne skuše na žaru, kao što i dolikuje restoranu za koji malo njih zna da je ovjenčan dvjema kapama Gault Millaua. Na kraju nas je oduševila pita od jabuka, zapravo prije neki lagani sufle s memorijom pite, s kojim nam je vlasnica predložila najbolje domaće desertno vino, Kozlovićev muškat. Prije toga pili smo Tomićev pjenušac i malvaziju Coronica jer se Inga upravo vratila iz posjeta ‘tim dragim istarskim vinarima’.
Organizatorica upravo završenog zagreb...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....