Veliki restorani, baš kao i veliki chateaux, često imaju svoje druge linije, koje, opet često, nadmašuju prve linije brojnih drugih restoratera i vinara.
Primjerice Masa Bar, jeftiniji restoran legendarne newyorške Mase, smješten na istom katu zgrade blizu Central Parka, priprema neke od najboljih sushija na svijetu izvan Japana, dok je Bentleyjev Oyster Bar meni osobno znatno uzbudljiviji od Bentleyjeva glavnog restorana, na prvom katu starinske zgrade u londonskom Swallow Streetu; o drugim ribljim restoranima u centru Londona da i ne govorim.
Kad je o vinima riječ, Les Forts de Latour, drugo vino Chateau Latoura, već je početkom ovog desetljeća i ocjenama i tržišnim statusom preteklo većinu velikih vina iz Medoca.
Hugo Marija Čerhaka primjer je briljantnog drugog restorana u...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....