Novi patch za Assassin's Creed Unity popravlja čak 300 bugova

Assassin\'s Creed Unity mačići !?

Nije nikakva tajna da je prva Assassin’s Creed igra za novu generaciju platformi, nakon bombastičnih najava, podbacila. Što je najgore podbačaj je bio gotovo isključivo u tehničkom aspektu – onom koji se najlakše riješi tokom razvoja igre, a ne nakon izdavanja kao što iz Ubisofta sada rade.

Tako nam dolazi već treći patch u svega dva tjedna prodaje (igra je izdana 11.11.). Novi patch će ujedno biti i najveći dosad, te bi igru trebao lišiti čak 300 raznih bugova. Pozamašna je to brojka i već sama po sebi govori koliko je problema imao Unity za sve koji su ga igrali.

Raspon svega što patch popravlja je toliko opširan pa vam savjetujemo da ga proučite sami, uz napomenu da će vam za detaljnije čitanje trebati poprilično vremena. Valja napomenuti da su problemi bili vezani svaki aspekt igre od gameplaya (kretanje, borba, misije, navigacija, AI itd.), multiplayera, a čak su i izbornici dobili doradu.

Patch će biti dostupan za konzole danas, dok će za PC biti tokom tjedna. Ovo označava kraj vrlo turbulentnog mjeseca u Ubisoftu, jer osim problema sa Unityem, isto se dogodilo i sa Far Cryem 4, za koji još čekamo „patch od 300 popravaka“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:35