Povodom 23. obljetnice pobjede u Domovinskom ratu donosimo veliki specijal: Najveće bitke Domovinskog rata

U četvrtak 2. kolovoza u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, ne propustite uz Jutarnji list veliki specijal Domovinski rat.

Magazin donosi velike priče o najvažnijim i najtragičnijm bitkama Domovinskog rata – od Pakraca 91. do Oluje 95. Donosimo priču o okupaciji Hrvatske koje za započela u Pakracu, bitci za Šibenik kao prvoj velikoj pobjedi u Domovinskom ratu, potom operacija Grom koja je dovela do oslobođenja Baranje i istočne Slavonije, vojno-redarstvenoj operaciji Orkan 91., bitci za Split, akciji Maslenica koja je bila prekretnica i akciji Oluja koja je bila kruna Domovinskog rata. Donosimo detaljne analize i rekonstrukcije junačkog otpora vukovarskih branitelja brojčano i tehnički nadmoćnijem neprijatelju. U specijalu Domovinski rat pročitajte nevjerojatnu priču o tri bitke za spas Dubrovnika, kako je Grad preživio opsadu i kako je obruč razbijen operacijama Spaljena zemlja i Tigar.

Svjedoci tog vremena rekonstruiraju i prepričavaju detalje herojskih akcija koje su spasile Hrvatsku. Za specijal Domovinski rat pišu Krešimir Ćosić, Vlado Vurušić, Krešimir Žabec, Ilija Matanović, Ante Talijaš, Davor Marijan, Mario Pušić, Damir Šarac, Nikola Patković, Snježana Pavić.

Na 68 stranica u magazinskom formatu.

U četvrtak 2. kolovoza ne propustite poseban magazin Domovinski rat kojim obilježavamo dan velike hrvatske pobjede!

Specijal Domovinski rat: samo u četvrtak 2. 8. u paketu s Jutarnjim listom za 14 kuna!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:24