TORO CAFFE

PR STRUČNJAK OBJASNIO 'Evo kako je došlo do prošle Vlade i zašto je ona tako brzo propala'

 Screenshot

U prvom dijelu emisije Robert Zuber i Pedja Bajović i danas su komunicirali preko Skype-a, a Zuber je objašnjavao svojem kolegi u Kanadi što su aktualne teme - uglavnom izbori i politika. Bajović je sretan činjenicom da se sve vratilo na staru i da nogomet više nije prva tema jer smatra da je zaista bilo svega previše, pogotovo otkako su Vatreni ispali.

Pričali su malo i o Brexitu se dotaknuli uloge nacionalizma u cijeloj priči te najavili povratak Bajovića u Hrvatsku - naš komičar, naime, trebao bi sletjeti nazad u Lijepu našu za dva dana.

U drugom dijelu emisije Zuber je ugostio PR stručnjaka Sinišu Jagodića, koji ima opširno iskustvo u političkom consultingu. On je ukratko opisao kako je došlo do bivše vlade i zašto je tako brzo propala. Jagodić je istaknuo da ne treba sumnjati u dobre namjere, ali se po njemu ne treba zaboraviti da vlast - opija.

Direktno je kazao i našim gledateljima:

- Dragi građani, ne nasjedajte na lažna obećanja i jeftini populizam!

Jagodić je objasnio da su političari i kampanje nažalost i jedan od razloga koji doprinose podjelama u društvu i to zato jer ni među političarima, ali i građanima nema odgovornosti. Osvrnuo se i na činjenicu zašto građani uvijek traže neki treći put i objasnio da li tu ima budućnosti, npr. za Zuberovu stranku koja bi potencijalno mogla relaksirati građane.

Pogledajte i prijašnje epizode Toro Caffea!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:26